Хүнсний технологич
Гүйцэтгэх үндсэн үүрэг
– Үйлдвэрийн шугамын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулж, үйлдвэрлэлийг технологи горимын дагуу явуулах
– Бүтээгдэхүүн болон түүхий эдийн чанар, эрүүл ахуйн байдалд хяналт тавих
– Ээлж ахлан ажиллах
– Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад үүрэгт ажил
Ажлын байранд тавигдах шаардлага
– Хүнсний технологийн чиглэлээр их дээд сургууль төгссөн.
– Мэргэжлээрээ 2-оос дээш жил ажилласан туршлагатай.
– Хүнсний бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэл болон түүнд харъяалагдах стандартуудын мэдлэгтэй
– Багаар ажиллах, зохион байгуулах чадвартай
Нэмэлт мэдээлэл
-Уян хатан ажлын цаг
-Тав тухтай ажлын орчин
-Өсөн дэвжих боломж
Таныг:
Цалин + Борлуулалтын урамшуулал
Найрсаг хамт олон угтаж авах болно
Бусад
- Байршил Улаанбаатар хот
- Салбар Худалдаа, Борлуулалт
- Түвшин Мэргэжилтэн
- Төрөл Бүтэн цагийн