ЯПон маягаар шарсан бүрмэл тахиа
Та яг л гадуур зардаг, ресторанд хийдэг шиг амтат шаржигнуур тахианы мах идмээр байна уу? Тэгвэл заавал гадагшаа гарах хэрэггүй бөгөөд бид та бүхэндээ гарын доорх материалаар тахианы мах шарах хялбар аргыг хүргэж байна.
Амжилт 😋😋
Орц найрлага:
Хийх арга:
Алхам 1
Эхлээд тахианы махаа дөрвөлжин дөрвөлжин хэрчээд дээрээс нь соё соус, гүнждийн тос, цагаан перц, давс, сармис, цагаан гаа зэргээ хийгээд сайтар холиод 1 цагийн турш амтыг нь шингээхийн тулд дарна.
Алхам 2
Соусаа бэлтгэхийн тулд майонез, үрсэн сармис, давс, кетчуп, хар перц, лемоны шүүс холиод маш гоё амттай соус болно.
Алхам 3
Амталж бэлдсэн тахианы махаа төмсний цардуулд дүрээд 175 хэмд халсан тосонд 5 минут орчим шараад тосыг нь шүүж гаргаж хэсэг байж байгаад ахиад цөөн минут шарж болгоно. Бэлэн болсон тахиагаа соустайгаа холиод идвэл салахын аргагүй амттай байх болно.
Амархан бөгөөд хурдан байгаа биз 😋😋😋 Амжилт!
30 сая төгрөгийн шагналын сантай сугалаат худалдаа зарлагдлаа. 🏆🍀🤩🤩