Кимчитэй хуурга – Халуун ногоотой хоол
Цагаан будаа нь валин, лизин, метионин зэрэг үл орлогдох амин хүчлүүдийг өөртөө агуулдаг учир хүний биед шингэх чадвар сайтай.
Өнөөдрийн нийтлэлээр залхуурсан үед хийхэд амттай хэрнээ хурдан болдог кимчитэй хуурганы жор оруулъя. Тус жор нь солонгост алдартай бөгөөд маш өег юм.
Та яг л гадуур зардаг, ресторанд хийдэг шиг амтат кимчитэй хуурга идмээр байна уу? Тэгвэл заавал гадагшаа гарах хэрэггүй бөгөөд бид та бүхэндээ гарын доорх материалаар хийх хялбар аргыг хүргэж байна.
Амжилт 😋😋
Орц найрлага:
Хийх арга:
Алхам 1
Эхлээд сонгино, ногоон сонгино, гахайн махаа хэрчиж бэлдэнэ. Мөн кимчигээ дөрвөлжин хайчилж бэлдэнэ.
Алхам 2
Хайруулын тавган дээр тос сайтар халааж байгаад бүгдийг нь сайн хуураад болсон будаагаа нэмнэ.
Алхам 3
Амтлахдаа гүчүжан, соё соус, элсэн чихэр нэмээд, сүүлд нь моцарелла бяслагаа цацаж хайлуулна. Хамгийн сүүлд шарсан өндгөө дээр нь тавиад бэлэн болно.
Амархан бөгөөд хурдан байгаа биз 😋😋😋
Klasik майонез-тай хольж идвэл бүр амттай. Амжилт!
30 сая төгрөгийн шагналын сантай сугалаат худалдаа зарлагдлаа. 🏆🍀🤩🤩