Шарсан хаш
Хаш нь илчлэг багатай бөгөөд 100 грамм хулуунд хэрэгцээт эрдэс бодис болох фолийн хүчил 24 мк, кали 280 мк, А витамин 115 мк, 19%-ийн магни агуулагддаг. Мөн витамин С, А, К, Е, В1, В2, В6, фосфор, ниацин, фолат, зэс, цайр зэрэг олон төрлийн эрдэс бодис хулууны найрлагад байдаг. Өнөөдрийн нийтлэлээр шарсан ногоон хулуу хэрхэн хийх талаар зааж өгөе. Амжилт😋
Орц, найрлага:
Хийх арга:
Алхам 1
Хамгийн түрүүнд хийгдэх алхам бол хашаа үрэгчээр үрнэ. Дараа нь цэвэрхэн мареланд хийж шүүсийг нь сайтар шахна.
Алхам 2
Ямар ч шүүсгүй болсон хаш дээрээ өндөг болон бяслагаа нэмнэ.
Алхам 3
Үүний дараа шарах шүүгээний тавцан дээр хольцоо шарсан төмсний хэлбэртээ хэсэг хэсгүүдэд хувааж тавиад шарах шүүгээнд 200 градуст 20 минут болгоод бэлэн болно.
Бэлэн болсон шарсан хашаа Klasik майонезтайгаа хольж идвэл бүр амттай 😋😋😋 Амжилт!
30 сая төгрөгийн шагналын сантай сугалаат худалдаа зарлагдлаа. 🏆🍀🤩🤩