Замдаа идэх амархан үдийн хачир
Европт 18 дугаар зууны үед анх үүссэн “сендвич” буюу хачиртай талх нь бэлтгэхэд хамгийн хурдан бөгөөд өег хоолнуудын нэг билээ.
Өглөөний хоолыг өөртөө гэдэг учраас заавал юм идэж байж ажил хичээлдээ яваарай.
Сэндвич хаана ч, хэзээ ч идэж болох хоол: өглөөний эсвэл оройн хоолондоо идэхээс гадна өдөр ажилдаа авч явж өдрийн цайндаа ч идэж болно.
Таныг өдрийн цайндаа ажил дээрээ идэж үзээсэй гэж дараах хачиртай талх хийх жорыг санал болгож байна.
Амжилт😋
Орц, найрлага:
Хийх арга:
Алхам 1
Амтат талхаа дундуур нь хэрчиж бэлдэнэ.
Алхам 2
Доод суурь талхан дээрээ гичээ сайтар жигд түрхэнэ.
Алхам 3
Дээрээс нь гахайн утсан мах, хуудсан бяслагаа тавиад тал талхаа дээрээс нь тавьж бэлэн болно. Хүсвэл өөр орцуудыг ч өөрийн сонирхлоороо нэмж болно шүү.
Бэлэн болсон хачиртай талхаа Klasik майонезтайгаа хольж идвэл бүр амттай 😋😋😋 Амжилт!