Дэлгэмэл бууз хийх арга
Үхрийн шүүрхий мах, амттай хайлуулсан бяслаг, сонгино, чинжүүг хооронд нь хослуулж, гадуур нь шаржигнасан гурилтай жигнэнэ.
Хөнгөн зууш эсвэл баярын ширээнд тохирох энэхүү хоол нь аманд ороод л хайлж, өвөрмөц амт мэдрүүлнэ.
Иймээс өнөөдрийн нийтлэлээр амтлаг, шүүслэг, шаржигнасан амттай буузыг танилцуулж байна 😋😋
Орц найрлага:
Хийх арга:
Алхам 1
Эхлээд шанзаа бэлдэхдээ татсан махан дээрээ жижиглэж хэрчсэн сонгино, сармис, давс, хар перц хийгээд сайтар хутгана. Хайруулын тавганд оливийн тос хийж халаагаад хуурна.
Алхам 2
Cupcake-ний хэвээ сайтар тосолж байгаад дээрээс нь татсан махаа тааруулж хийгээд бяслаг нэмж шарах шүүгээнд 180 градуст 20 минут болгоно.
Алхам 3
Бэлэн болсон дэлгэмэл бууз дээрээ дарсан огурцы, гүнждийн үрээ цацаад бэлэн болно.
Бэлэн болсон буузаа Klasik майонезтайгаа хольж идвэл бүр амттай 😋😋😋 Амжилт!