Булгоги гэрийн нөхцөлд хийх энгийн арга
“Булгоги” бол Солонгос үндэсний уламжлалт жороор хийдэг үхрийн махан хуурга юм. Үүнийг төрөл бүрийн хачир (панчан), будаатай хольж иддэг.
Ингээд эзэгтэй таны амралтын өдөрт зориулж Солонгос үндэсний хоол Булгоги хэрхэн хийх талаар хүргэж байна. Та заавал туршиж үзээрэй.
Амжилт 😋😋
Орц найрлага:
Хийх арга:
Алхам 1
Эхлээд сонгиноо нимгэн нимгэн хэрчээд бэлдэнэ. Сонгиноо зорсон үхрийн махтайгаа хольж базна.
Алхам 2
Соусаа бэлдэхдээ миксертээ сонгино, сармис, цагаан гаа, лийр, соё соус, гүнждийн тос, элсэн чихэр, зөгийн балаа хийгээд өтгөн соус болтол нь миксердэнэ.
Алхам 3
Махан дээрээ соусаа асгаж базаад аль болох удах тусам сайн. Учир нь махандаа соусны амт нь шингээд гоё болно. Хайруулын тавган дээр тосоо халааж байгаад зөөлөн гал дээр хоёр талаар шарж болгоод бэлэн болно.
Амархан бөгөөд хурдан байгаа биз. Klasik майонез-тай хольж идвэл бүр амттай. Амжилт! 😋😋😋
30 сая төгрөгийн шагналын сантай сугалаат худалдаа зарлагдлаа. 🏆🍀🤩🤩