Кимчитэй бууз хийх жор
Кимчитэй бууз хамгийн дуртай бууз болсон.😋 Пүнтүүзтэй, бага зэргийн кимчи амтагдсан хөнгөн гоё амттай болдог шүү. 😊
Мах буюу уураг хэт их хэрэглэхэд биед олон төрлийн хорт бодисын хуримтлал үүсдэг эдгээрийг цаг тухайд саармагжуулж хоргүйжүүлж байх маш чухал. Иймээс өнөөдрийн нийтлэлээр жирийн махтай буузтай арвин амттай орцтой буузыг танилцуулж байна 😋😋
Орц найрлага:
Хийх арга:
Алхам 1
Эхлээд шанзаа бэлдэхдээ татсан махан дээрээ жижиглэж хэрчсэн дүпү, пүнтүүз, кимчи, сармисны гол, ногоон сонгино, жууцай, сармис хийгээд сайтар хутгана.
Алхам 2
Шанзаа амтлахдаа соё соус, oyster соус, давс, элсэн чихэр, хар перцээр амтална. Идэх хэмжээгээрээ гурилаа зуурч бэлдэнэ.
Алхам 3
Өөрийн хүссэн хэлбэр загвараар чимхээд 20 мин жигнээд бэлэн болно.
Бэлэн болсон буузаа Klasik майонезтайгаа хольж идвэл бүр амттай 😋😋😋 Амжилт!
30 сая төгрөгийн шагналын сантай сугалаат худалдаа зарлагдлаа. 🏆🍀🤩🤩