Шарсан бууз хийх арга
Хүн болгон буузанд дуртай, харин бууз чимхэхэд дуртай хүн ховорхон байх. Амархан бөгөөд амттай хоол хийх хүсэлтэй гэрийн эзэгтэй нарт энэ удаагийн нийтлэл зориулагдаж байна.
Залхуу шарсан буузны жорыг танд танилцуулахаар бэлдлээ. Тэгэхээр хийхэд амар бас амттай, өег болдог буузны жорыг мэдээд авахад илүүдэхгүй шүү. Амжилт 😋😋
Орц, найрлага:
Хийх арга:
Алхам 1
Махаа амтлахдаа ногоон сонгино, эрдэнэ шиш, хэрчсэн байцаа, өндөг, соё соус, оёустар соус, кетчуп, давс, хар перц, гүнждийн тос хийгээд сайтар холино.
Алхам 2
Гурилаа зуураад нимгэн илдээд буузаа битүүлэхгүйгээр дундуур нь чимхэнэ.
Алхам 3
Хайруулын тавгаа тослоод буузаа бор шаргал болтол нь зөөлөн гал дээр шарж байгаад дээрээс нь бага зэрэг ус нэмж таглаад 15 минут болгоод бэлэн болно.
Бэлэн болсон буузаа Klasik майонез-тайгаа хольж идвэл бүр амттай 😋😋😋 Амжилт!
2025.02.21-ны өдөр хүртэл мөнгөн шагналтай уралдаан зарлагдлаа. 🏆🍀🤩🤩