Төмстэй загас
Ихэнх төрлийн загас нь хүний бие махбодод тустай. Тэдгээр нь төгс уураг, иод, олон төрлийн эрдэс, аминдэмийг агуулдаг хэдий ч зарим тарган загас тухайлбал яргай, хулд, туна, сардин, хар амар зэрэг загасыг эрүүл мэндэд илүү тустай гэж үздэг. Эдгээр загасанд тосонд уусдаг аминдэм Д их агуулагддаг бөгөөд энэхүү аминдэм нь бие махбодод олон чухал үүрэг гүйцэтгэдэг. Баярын ширээндээ хийж болох амтат зуушны жор хуваалцая. 😋
Орц, найрлага:
Хийх арга:
Алхам 1
Төмсөө арилгаад нимгэн нимгэн хэрчээд давстай усанд хийж зөөлрүүлнэ.
Алхам 2
Загасны махан дээрээ лууван, эрдэнэшиш, хар перц, давсаа хийж холиод сайтар хутгана. Зөөлөрсөн төмсөндөө хийгээд нарийхан шоронд хийгээд хавчина.
Алхам 3
Тослоод Airfryer-т 18 минут 180 градуст болгоно. Эргүүлэхээ мартваа. Бэлэн болсоны дараа паприка цацаад амтлаад Klasik майонезтайгаа идвэл бүр амттай.
😋😋😋 Амжилт!
30 сая төгрөгийн шагналын сантай сугалаат худалдаа зарлагдлаа. 🏆🍀🤩🤩