Гэртээ сүши хийх арга
Сүши нь дан ганц түүхий загас биш юм. Сүшинд цагаан будаа болон бусад хольц, загасны түрс, хагас болгосон загасны мах бас орно. Цагаан будаа болон бусад амтлагч хольц орсон тул калорилог чанар нь өндөр юм. Мөн омега 3s-ээр нэн баялаг тул эрүүл мэндэд ач тустай эрүүл хоол юм 😋
Орц, найрлага:
Хийх арга:
Алхам 1
Эхлээд загасаа амтална. Загасаа амтлахдаа дөрвөлжин дөрвөлжин хэрчээд оливийн тос, соё соус, зөгийн бал, ногоон сонгино, давс, перц, паприка хийж сайтар хутгана.
Алхам 2
Далайн байцаагаа жижиг дөрвөлжин болгоод дээрээс нь будаагаа тавиад cupcake-ний саванд хийнэ.
Алхам 3
Амталсан загасаа дээрээс нь тавиад шарах шүүгээнд 140 градуст 17 мин болгоод бэлэн болно.
Бэлэн болсон сүши дээрээ Klasik майонез, авокодагаа хольж идвэл бүр амттай 😋😋😋 Амжилт!
30 сая төгрөгийн шагналын сантай сугалаат худалдаа зарлагдлаа. 🏆🍀🤩🤩